create a web page

Welkom bij Maison Allène

Maison Allène is een Chambres d'Hotes, gelegen op een ideale plek in de Languedoc, omgeven door de wijnvelden van de Corbières en Minervois. Lézignan-Corbières is dichtbij Carcassonne en de stranden van Narbonne.
In deze regio zijn er talrijke mooie Katharen kastelen en het bekende Canal du Midi ligt op slechts 10 minuten afstand en is ideaal om langs te wandelen of te fietsen.


Maison Allène is een Bed & Breakfast in een "Maison de Village" in het centrum van het levendige dorpje Lézignan-Corbières. De kamers zijn heerlijk rustig terwijl Maison Allène midden in het centrum ligt. Op loopafstand zijn er diverse restaurants, cafe's, bakkerijen, winkels en een gezellig park. Elke woensdagmorgen is er een grote markt in de hoofdstraat, met regionale verse producten. Tijdens de zomermaanden zijn er elke donderdag avond gratis concerten in de tuin van Lézignan's culturele centrum.

Op onze binnenplaats kunt u zich heerlijk ontspannen en genieten van een lekkere wijn uit de regio met eventueel verse lokale tapas.

Wij hopen u spoedig bij ons te mogen verwelkomen,

Albert & Marlène

Take a Tour

Ontdek Maison Allène in een korte video

FOLLOW US